Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

KURO!

Äääuh.
Det känns nästan lite galet, men det är gjort oavsett.
Monsterlaggen är beställda.
Hu.
Blandat med ett oerhört förväntansfullt ”iiih”.

Ser verkligen fram emot att surfa ner mot Lac du Lou eller Mottaret på dessa bjässar:

Jag bara insåg att euron ligger där den ligger, beslutsångesten blir inte mindre och eftersom den genomsnittlige fransmannen fortfarande verkar anse att Dynastar 8000 alternativt K2 Public Enemy är den ultimata puderskidan vågar jag inte chansa på att det ska gå att provköra skidor modell bredare när jag väl är där nere.
Så.

Det här kommer bli intressant.
Antingen blir det så bra som jag tror, eller så blir det pannkaka. (Det blir inte pannkaka. Det blir det bara inte.)

Nästa dilemma är huruvida jag slutligen ska pensionera mina älskade gamla parklagg. De är verkligen trötta, men samtidigt är de sjukt roliga när det kommer till fulåkning.
Släpa runt tre par skidor eller chansa och nöja sig med två..?
Varför fastnar jag alltid för materialsporter?!