Min nya kamera kom idag.
Den är alldeles blå och fin. Just nu håller jag på och väntar mig galen på att batteriet ska ladda klart så jag får testa. Tänkte att jag ska ta och slänga ihop en liten videoblogg 0,5 för övnings skull. Funderar på att tvinga Emelie att filma mig på gymmet imorgon och slänga ihop ett hurtighets-timelap. Frågan är hur bra det är för självförtroendet..

Nåväl, i övrigt har dagen varit grå. Cyklade in i ett träd imorse på väg hem från gymmet – det var väldigt lokal halka på Vallarna. Slog mig inte så värst för jag hann sätta i fötterna, men jag rev upp ärmen på min jacka, så nu är den silvertejpad på både ärmen och axeln. Typiskt dumt.
Har även plockat upp de andra laggen från källaren, ska ta bort sommarvallan imorgon tänkte jag. Och ställa om bindningarna. Härligt att det faktiskt går att se med blotta ögat att de inte sitter rätt. Skiljer mer än en halv cm på bindningarna på Kurona respektive Nancys, och bindningarna är identiska i övrigt så..
Fram med skruvmejseln och pjäxorna, typ.