Hej och hå.

Här händer det grejor, eller inte. Fick nyss ett mail från UPS som talade om att mina skidor förväntas anlända på tisdag. Perfekt, då har jag en rejäl sporre när jag cyklar till gymmet kvart över sex på morgonen.
Kommer antagligen få slag när jag packar upp dom och ser hur stora de är, men mest av allt är jag sjukt förväntansfull. Magkänslan säger att jag valde rätt – vad ska jag med tvåvägsskidor till, jag åker aldrig baklänges i tredimensionell snö. Nej, breda, gjorda för att åkas framlänges och fullrocker känns helt rätt. Än så länge.

Nej men allvarligt, jag ska verkligen utmana min inneboende fegis i vinter. Tänk typ Lac du Lou från antingen Caron eller La Masse – stora ytor = mycket fart. Det ser jag fram emot.

I övrigt: Jag, mamma och lillebror var i Göteborg idag. På Universeum och trängdes med tusen kids och kidsens medföljande och mestadels smärtsamt olekfulla (ja, man får testa alla experimentgrejorna även fast man är för gammal för bollhavet på Donken) föräldrar, vilket var roligare än vad det låter. Aporna var ungefär hur söta som helst och de röda fåglarna hade fantastiskt böjbara tår!

Hann även in på Stadium där jag lyckades hitta en microfleecetröja i tjejstorlek med tillräckligt långa ärmar för bara tvåhundra. Helt otroligt, sen när finns det kläder i damstorlek som passar mig på både längden och bredden?

Hittade även ett par lagom säckiga jeans på HM – någonting säger mig att säsong med bara chinos & stuprör = no success. Tror att chinosarna ska få stanna hemma till och med sportlovet, tror inte att jag kommer behöva dem innan dess. Vilket osökt leder mig in på ett av nästa veckas stora nöjen – att skriva packlista (samt att åka till Gekås och bunkra deos och silvertejp). Det ser jag konstigt nog faktiskt fram emot. Listan är inte det jobbiga, det är det provpackningen som är.

17 dagar kvar nu.
Wohoo.

Imorgon:

  • Träna 09 – 10:30 (kondition + ben + balansboll)
  • Jobba 12 – 19 (cykla ut efter träningen – inte så kul?)
  • Däcka i soffan 20 – ?