Jag lever lite i en undantagsvärld just nu. Allt jag gör är sover, äter, jobbar och står på ski.
Jag borde tvätta, men jag är aldrig hemma tillräckligt länge för att hinna hänga tvätten, på tvättstället som återigen är sönder. Jag har två halvfärdiga videobloggar som jag helt enkelt får göra klart nästa år. Jag orkar aldrig gå ner med skidorna till Skiset, och om jag inte passar mig kommer jag glömma att köpa mjölk ikväll och så får jag äta mackor med apelsinjuice till frukost sen.

För att förtydliga: det vore inte helt fel med lite dimma och flatljus snart.

I och för sig var Den Lille Dansken inne på jobbet igår, han hade precis anlänt, och det borde innebära ett par dagars ledighet för mig i början av nästa år. Typ i övermorgon, och förhoppningsvis på söndag-måndag med.
Åh, tänk typ en helt kväll med How I Met Your Mother och Adobe Premiere. Shit vad skönt.

Igår var smått kaos på jobbet, normal onsdag med andra ord, men jag fick bestämda order av Eric att inte gå ut ikväll, för det är om möjligt ännu mer att göra på nyårs och då får jag inte vara bakis. Inte för att jag hade tänkt vara det, men ändå.
När man tar sista salladen och sista tallriken vet man att man har en del att göra.

Förresten så har Anna för andra gången på en vecka lyckats få sin ryggsäck att fastna i liftstolen och åka vidare efter avstigningen. Jag vet inte vad ni tycker, men jag hade förfärligt kul åt det.

PS: Mamma, båda paketen fanns på posten igår. Pepparkakorna är väldigt osammanhängande men väldigt väldigt goda.