Hej och hå.
Sitter i min säng med datorn på magen och lyssnar på Camerata Vocales eminenta inspelning av Sankta Lucia. Ruskigt synd att CV gick i graven tio år innan jag var gammal nog att vara med.

Tanken var ju att jag skulle jobba idag, men eftersom byn är full av fattiga studenter och inte så mycket mer så slapp jag. Men jag får ändå äta p-mat senare ikväll, något som känns som veckans händelse. Carrefours billigaste fiskpinnar vs asiatisk vad-det-nu-blir-för-nånting känns som ett enkelt val.
Tjo.
Fick en kopp choklad innan också, Nila tyckte att jag såg lite blek ut. Så farligt är det nu inte men förkylningseländet släpper liksom inte.
Bara det ger sig till helgen, och bara Snowforecast inte ändrar sig.
Håller alla tummar.

Får gärna bli lite varmare också, idag hade jag rimfrost på kinderna och termometern vid Funitelen visade på -22 grader. Burr!
Stackars Made, vår kock som kom från Bali igår. Temperaturskillnad på typ 60 grader. Jag hade flippat ur om jag var han.
Oh well.