Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

They’ve got cars big as bars, they’ve got rivers of gold..

Oj hoppsan.
Att två bloggfria dagar kan kännas som en sån evighet..?
Så blir det när man börjar jobba. Den där dötiden på kvällskvisten transformerades helt plötsligt till något annat. Något som innehåller mycket diskmedel, ris och kyckling. Vilket mestadels är trevligt, skall sägas. Mat, åh mat. Underskattat på hemmaplan, men här.
Mmmhm.

Käkade anka till kvällsmat idag för er som (inte) undrar.

Vädret är sådär, igår stannade jag inne (satt i Annas säng och käkade kakor) hela dagen. Det var blausigt. Idag var det inte mycket bättre, men eftersom jag vägrar ha två vilodagar i rad om jag inte är sjuk var det bara att masa sig ut. Sämsta åkningen på hela säsongen faktiskt. Flatljus, is och allmänt dystert. När inte ens pepp-playlist i öronen hjälper är det inget vidare. Två vändor upp på Peclet räckte för att jag skulle få nog, och som vanligt lämnade jag all min värdighet halvvägs nerför Plein Sud. Usch vad jag inte gillar den backen när det är dålig sikt och mycket folk.

Dagens bästa: Fairytale of New York när jag gick hem från jobbet i snön och gatljuset, och att jag skypade med lillebror. Delad etta.
Nu blir det ett eller två avsnitt How I Met Your Mother innan jag slocknar. Imorgon är det juuul, och det firas med att stå på ski. Oavsett väder.