Bettan och Challe vart förvånade över det exceptionellt ojämna könsfördelningen här. Jag som tyckte att det var en lugn och sansad kväll ute. Bortsett från att toaletterna på Summit uppenbarligen nått en ny nivå av äckel.
Bläh.
Misstänker dock att jag kanske hade mått bra av en lugn jobbfri kväll också. Antagligen kan jag utnämna mig själv till Val Thorens tråkigaste person, men jag fick en lagom dos av uteliv igår, och nu skulle jag typ kunna tänka mig att stå över nyår. Bara gå hem från jobbet, sova och kolla film. Har dock en känsla av att det är lite väl över gränsen för hur tråkig man får vara.
Nåja. Vi får se hur det blir med det.

Tycker ändå att jag har varit väldigt duktig idag – var i backen strax efter tio, och då skall det tilläggas att vädret verkligen inte var det bästa. Så här fel har Snowforecast inte haft på hela säsongen, det som skulle vara halvklart visade sig vara flatljus, dimma, sporadisk snö och i vissa fall (nedre Meribel) jävligt isigt. Konstigt nog gjorde det inte så mycket, jag hade kul ändå. Kan iofs bero på att det alltid är roligt med besök, och att jag kan fylla i ytterligare några pister på min ”hålla-räkningen-karta”.

Och apropå det; Projekt Åka Alla Backar. Jag har haft lite svårt att hitta exakta namn på varenda en – vissa transporters namn står inte utsatta på kartorna men räknas ändå in i ”totala antalet backar”-statistiken – så jag har bestämt att jag helt enkelt ska rita i alla backar jag åkt.
Förhoppningsvis är jag klar med det i typ..mars?

Ska dra en vända till posten nu, se om det försvunna brevet har kommit fram. Sedan är det dejt med fonduegrytorna till ungefär midnatt. Någonting säger mig att jag kommer vara bestämt dödstrött efter det. Pallar veckistempot ett dygn bara, vad klen jag är.

PS. Igår var awesome-epic-pistrace i typ hur många timmar som helst. Ville bara säg det. DS.

PS2. Har haft 29 skiddagar av 35 möjliga. Duktig jag är. DS2.