Wahoo.

  1. Jag är fortfarande osams med Vimeo. Överväger att kolla om Tangos internet möjligen är bättre än det här. Inte helt säker på om det är så men det kan ju vara värt ett försök. Note to self: Gör aldrig längre Videobloggar än 3,5 minuter. Korkat.
  2. Idag har jag gjort.. ingenting. Bestämde att elva skiddagar i rad är väldigt duktigt och att man inte behöver överdriva. Har varit väldigt seg i benen det sista och även om solen fortsätter skina kan man behöva vila ibland. Så, jag har kollat på film hela dagen.
  3. Jag är hungrig. Men jag ooorkar inte gå till kylskåpet. Det är så jobbigt att klättra ner ur sängen.
  4. Jag kan ju försöka leva på kakor tills jag börjar jobba. Bara nästan tre timmar kvar. Hmm..?
  5. Om jag inte skriver upp mina nyårslöften snart kommer jag glömma bort dem. Vilket förmodligen är lika bra.

Nej, slapplivet är förvånansvärt tråkigt. Imorgon blir det skärpning, väckning 08:00 sharp och havregrynsgröt igen.
Pusshej.