Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Grus rimmar med flatljus.

Internetet är fortfarande alldeles vedervärdigt långsamt, och idag när jag tänkte gå ner till Tango för att låna deras nät kom Johannes förbi här och meddelade att det inte fungerade.
Verkar som om det är någon sorts allmän internetpest som går här.

Apropå Tango – är det någonting som det nya året har fört med sig så är det väl Tangohäng. Det går inte en dag utan att jag ramlar förbi för att spela kort, lyssna på Browall & Co eller dricka varm choklad. Riktigt mysigt. Våran balkong är i och för sig väldigt solig, men det är mycket mer socialt på Tango. Trevligt.
Att jag dessutom vann över Johannes i både Stress och Skitgubbe med 6-3 och 5-0 i eftermiddags gör ju ingenting sämre.

I övrigt väntar jag mest på snö. Var i Menuires idag och det var väl okej. Allt från trevlig till otrevlig pist. Otrevlig är lika med grus och frusen jord, vilket ledde till att jag äntligen tog tag i någonting jag planerat väldigt länge – lämnade in skidorna på service. Det var ju bara en och en halv säsong sen sist.
Apropå skidor.. jag blir mer och mer sugen på ett par riktiga pistskidor – det blir väl så när man bor i världens största sammanhängande liftsystem och efter att ha kört Kurona på hårt underlag och upptäckt att det faktiskt går (med lite vilja) börjar jag fundera på om jag ska sälja mina Nancy om nån vill ha dom. Känns så dumt att ha kvar ett par lagg enbart av sentimentala skäl – jag har utvecklats massor på dem, men de är för långa och tröga i pisten för mig och finns det fluff tar jag Kurona. Jobbigt.. får fundera på det där.
Visst är det kul med ett par åka fortfortfort-skidor, men jag gillar kortsväng. Hmm.

Nu ska jag gräva ner mig i sängen och kolla på film. Jerry Maguire, Meet Joe Black eller något annat. Vi får se. Imorgon vill jag vakna till snöfall. Hoppas hoppas!

PS. Boogie Night & Snesko igår var grymt! Lite synd bara att det krävs bummare för att röja på afterskin. Varför är alla veckisar så satans stillasittande?