Vädret är väldigt varmt och mysigt just nu. Tyvärr är det inte så bra för snön. Här uppe i VT är det okej, men en höjdkilometer ner är det inte sjovt.

Irriterande, för igår rejsade jag runt i Meribel på jakt efter nya backar att bocka av på min ”åka alla backar lista” och jag hittade ett gäng riktigt trevliga, bortsett från att snön inte var snö utan pingisbolls-stora isklumpar ovanpå något som bäst beskrivs som vertikal hockeyrink.
Det som föll som snö hos oss här uppe var med stor sannolikhet regn nere i dalen. Deprimerande, men trots det sorgliga snöläget hade jag en riktigt bra dag. Kartbitaren i mig blir så himla lycklig av att tänka ut en effektiv väg och sedan följa den. Att några av backarna dessutom var potentiella pärlor bara det dumpar lite gjorde inte saken sämre.

Efter fem timmar i backen var tanken att jag skulle röja loss på Tango, men när vi kom dit visade det sig att gitarristen var sjuk och att de skulle köra unplugged-spelning istället. Inget fel i det, men är man på röjarhumör är inte unplugged riktigt rätt..
Å andra sidan blev det en total kaosförfest hos Max och Anton senare på kvällen. Trevlig, men smått kaotisk. Jag tappade räkningen, men vi var uppemot trettio personer i en miniliten lägenhet utan balkong. När jag skulle gå fick jag tömma glaskross ur skorna. Yikes.

Kaoset i kombination med en förkylning på frammarsch gjorde mig ganska trött, så det blev aldrig något Snesko och Summit för min del. Kanske lika bra det, klockan ringde åtta imorse och jag har sprungit upp och ner i Dome de Polset x antal varv med femtioelva nycklar. Låter kanske träligt, men checka ut lägenheter är ganska skoj. Sysselsättning liksom.

Trotsade även min förkylning och åkte en sväng. Här uppe håller snön ihop helt okej, även om det blir isigt framåt eftermiddagarna. Kände dock att lite var bäst idag och fastnade ganska snart på Tangos terrass (var annars) där dagens happening bestod av att Johannes skulle lära sig virka. Han kom inte så långt, men det var en väldigt fin gul tåt. Huruvida det faktiskt blir en mössa eller ej får tiden utvisa.

Ikväll då? Hardcore slappande. Lyxmat i form av hamburgare och pasta (får ingen p-mat på lördagar.. suck), P3 webradio (Tracks Best Of Nittiotalet!), film och kanske en och annan Twix. Vitaminpiller och apelsinjuice. Förkylningsbekämpning helt enkelt.