Egentligen är jag lite halvsjuk men det tänker jag inte låtsas om.
Väderleksrapporten är fortfarande inte min vän – igår skulle det snöa en dryg decimeter på onsdag och nu ska det snöa sammanlagt fem centimeter torsdag-fredag. Hrmpff.
Det som bjuds är sonnenshine, sonneshine och pistrace. Idag trotsade både jag och Anna våra respektive förkylningar och drog upp med Col, mer känd som Frysen. Jag dör lite inombords när jag tänker på det för utsikten där uppe är mer än episk. Orörda glaciärer och skog långt bort i fjärran. Man är så högt uppe att La Masse som vanligtvis är ett landmärke försvinner bland andra berg. Knasvackert helt enkelt.
Åkningen ner är tyvärr inte lika kul. Trött snö ovanpå glaciäris med här och var uppstickande fastfrusna stenar, men vad gör det när man är en myra omgiven av vackra alper?
Det blev även en vända i parken (varför är de små hoppen så jävla tätt byggda?! jag saknar parken i Serre) innan vi lyfte ut IKEA-fåtöljerna på balkongen och stekte fiskpinnar till sen lunch.

När solen gick ner gick jag till Tango och blev episkt svettig och varm. Min extraarbetsgivare RollinSnow har typ trehundra studenter på grönbete här den här veckan och det märks. Satan i gatan viket röj det blev på afterskin, och det är bara söndag. Det här kommer bli en kul vecka. Spik nykter och dansandes som en dåre i drygt en timme innan jag insåg vad klockan var och rusade hem till en torr t-shirt och vidare till Summit där Rasmus inte alls visste att vi skulle köra tidigare ätning denna veckan. Tjoho, hjälpa till och snabbskura golv javisst. Allting ordnade sig tillslut och maten var god, Stockholmarna försökte lära sig jonglera med flaskor och jag dansade runt och plockade skräp tills jag upptäckte att sopsäcken spruckit och lämnat ett fint spår av gegga efter sig. Suck. Att jag aldrig lär mig.
Nåja, golven på Summit är konstant äckliga så jag behövde inte städa så noga, men ändå..

Nu ska jag nog springa ner till Anna i Pölsevagnen en sväng och imorgon hoppas jag att jag inte vaknar med halsont.
PussHej/HB