Just nu hatar jag Vimeo slash våran internetuppkoppling. Har tillbringat hela kvällen med att färdigställa två nya videobloggar och så går de inte att ladda upp! Vadfalls?!
Lagen om alltings allmäna jävlighet.

Annars har jag haft en väldigt bra dag. Utnyttjade det gamla fenomenet transferdag till att se mig om i världen – det vill säga åkte bort till Courchevel med Anna och Johannes. Vi var ända borta i 1650 och vände, men till min stora irritation hade psitmaskinisterna tagit semester och helt glömt bort att pista Chapelets. Dagens misslyckande? Jupp.
Desto bättre var fika under samma hus som tidigare i veckan. Lika soligt, och nästan lika varmt. Underbart!
Vägen ner till Meribel var precis lika förvirrande som vanligt, Moon Park var dagens positiva överraskning och min nya (okej, nygamla) hobby är att sjunga i knappliften.
Pricken över i:et – ännu en ledig kväll. Otroligt skönt att bara slappa och käka fiskpinnar istället för att rusa iväg till jobbet när alla andra intar chill-mode. Passade på att unna mig ett bad, har man en lägenhet med usel varmvattenberedare men hel-långt badkar får man välja sina tillfällen. Typ en dag när ingen annan ska duscha.

Mjoho.
Ska ge Vimeo en chans till, sen ger jag upp. Kan inte vara vaken hela natten.

PS. Idag har inga ryggsäckar fastnat i några liftar (Anna du får slå mig ^^). DS