Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Återuppstått har XBOX:et, klang och jubel!

Vilket betyder att luftrummet i våran lägenhet fylls av såväl de vanliga svordomarna och könsorden som med de mer orginella ”stjärtgosse”, ”hästskalle” och en bitvis strid ström av ”DOMARN!”.

Ööööuh.
Jag har aldrig förstått mig på FIFA & NHL.
Misstänker att avsaknaden av söta små djur, Sagan om Ringen-aktiga soundtrack, riddarborgar, brädsporter, kobolder, svampar och yttre rymden kan ha en del med den saken att göra.

Nåja, det är ju socialt iallafall. Till skillnad från mig när jag ränner runt i Johto och kastar bollar på små djur. Men jag svär mindre.

I övrigt: Det snöar. Det verkar som om det tänker fortsätta snöa ett tag, vilket är trevligt. Det behövs fortfarande någon meter till för att det ska bli riktigt awesome, men varenda milli-dito är välkommen.
Och som utlandssvensk kommer jag nu svära i min egen kyrka – jag föredrog nästan att fyran hade alpina VM för då kunde man i alla fall kolla i efterhand på Play. Längd-VM är SVT så där får jag se nada. Tråkigt.
Sportbladet är som vanligt min räddare i nöden.

Nu ska jag käka gröt och sen går jag nog ner till Tango för att se om nollåttorna har någon som helst partynerv.