Uääh.

Pigg_tjej_88.
Eller inte.
Göteborgsveckan/Danskveckan är äntligen över vilket betyder två saker:

  1. Mamma är här på besök
  2. Jag kommer förhoppningsvis få återgå till ordinarie sömnmängd.

Vi kan väl säga såhär, att jobba dubbla jobb och dessutom bli väckt av efterfester alternativt nattugglande rumskompisar flera dagar i sträck är sådär bra för humöret och orken.
Missförstå mig rätt, jag har haft en bra vecka på många sätt, men jag är fullkomligt slutkörd.


Tisdag + Onsdag:
Jobb 18-00/01

Torsdag:
Pastakok 10-14
Frostgun 15-16:30
Mer pastakok 17-20
Jobb 21-00

Fredag:
Picknick 9-16:30
Jobb 18-01 

Lördag:
Jobb 8:15-11 + 11:30-14:30

Det ser inte så hemskt ut när jag skriver ner det, så jag antar att det är sömnbristen som prickar över i:et. Jag har rullat brutala mängder parmaskinka, sett folk slänga dubbelkorkar som om det vore det enklaste i världen, skurat åtskilliga kvadratmeter klinker med en wettextrasa som enda hjälpmedel och fortfarande inte burit ut de femton glasburkarna som tidigare innehöll pesto till återvinningen.
Det jag gjort minst av allt är väl att åka skidor.
Deprimerande.
Idag blidde det inget alls. Tanken var att jag skulle dra till parken en sväng, men när jag hade väskvaktat färdigt mulnade det på, och några rum skulle städas om så jag lät plånboken bestämma över skidsuget för en gångs skull. Eventuellt var det en klok idé för mina ben har värkt rätt bra de sista dagarna. Tröttvärk.

Imorgon ska jag valla runt mamma i vårt giganto-enorma system. Det är tre år sedan hon var här senast, så jag kommer vara nöjd om hon inte åker vilse. Nej, skämt åsido, det är faktiskt förvånansvärt lätt att hitta i Tre Dalarna – det är bara pistkartan som har gjort kaos med sig själv på sina ställen.

Förresten snöade det lite innan ikväll. Säkert en halv centimeter. Jag fattar inte att jag fortfarande går på vad snowforecast ljuger ihop. Det kommer inte dumpa. Inte nu, inte aldrig. Jag kommer sluta som beach-bummare vid någon av vattenmagasinen eller Lac du Lou.
Snyft.
Eller så trotsar jag mig skitmotorik och slänger korktreor i parken (yeah right!) resten av säsongen.

Blickar ut över Frostgunkickern och svär över de usla kommentatorerna. Vem är viktigast – Rasmus Seebach eller Russ Henshaw? Dumma danskar!

Pastasalladen. Och om någon undrade (not) – den blev legendarisk. Åtminstone låda #4.
Den skånska linslusen strikes again! 🙂

”Äuh. Satan vad det är jobbigt med stjärtlappsrace!” (Jag själv stod över. Fick storstryk sist jag var med så jag tänkte bespara eventuella lagkamrater skammen.)
Sol + bubbel =c’est bon, oui!
Student på tillfälligt grönbete.

Utmattade på sistasträckan i racet. Oklar mållinje?

Snötornsbyggartävling.

Snöklumpen jämte killen i gul hoodie = snötorn. Alla orkade inte lika mycket.

Är det dethär som menas med cross-dressing? Blått och orange – årets bästa färgkombo.