Hej och hå!

I måndags kom Karro hit och sedan dess har det varit full rulle för min del. Otroligt nyttigt med besök så här i snöbristens tidevarv. Det får mig att skärpa mig en smula och bli betydligt mer positiv.
Fast jag måste erkänna att två 9-4-dagar i backen känns i knäna. Parkåkning är visserligen ansträngande, men jag har tappat lite ork på sistone märker jag nu.

Igår rejsade vi Caron-Orelle hela vägen upp-massa varv i Menuires-Mont Vallon-långa Boismint ner till Plan de’l Eau (isigt som f*n) och idag har vi härjat runt i Courchevel och lite varstans.

Courchevel är för övrigt den delen av 3 Vallees som har bäst åkning just nu, om jag får tycka (och det får jag – det är min blogg). Inte för att där är mindre isigt eller mer snö, men där är betydligt mindre folk per kvadratmeter pist än i övriga systemet. Plus att terrängen i backarna är svinkul – massa krön och kullar överallt!
Efter Courchevel drog vi ner i La Tania och sedan Meribel där vi lunchade i solen under Tougneteägget. Säkert femton grader varmt – jag höll på att få värmeslag i underställ och t-shirt. Drog även en powernap där i solen innan vi for vidare.

Nu är jag varm, trött och inte allt för sugen på att jobba, men jag har nog ingen val på den fronten tyvärr. Onsdagar är onsdagar och så är det med det. Tänkte gå dit lite tidigare så jag kan skyffla i mig lite mat innan det ballar ur på allvar.

Förresten är ett lågtryck på väg framåt början av nästa vecka. Längtar!!