Nejdå, de var så fina och väluppfostrade så. Satt där vid sina bord och stolar, med shotglasen i krokiga rader framför.

Fin och väluppfostrad rimmar illa med Boogie i min värld, så själv fuldansade jag mig genom knappa två timmar på Tango. Allt från Äppelknyckarjazz via pjäxdans i sneakers till conga. Tall dansade enmansconga i läderbyxor och hatt – mössan av för honom, och Browall drack något som bäst kan beskrivas som ketchup, is och sprit (burr!). Jag kommer aldrig förstå charmen med Bloody Mary, det är ett som är säkert.

Idag gick jag upp jättetidigt, iallafall för att vara så osövd som jag är, och åkte runt i flatljuset en dryg timme innan jag gav upp. Manchester är trevligt, ja, men det är så mycket trevligare om man ser vad man sysslar med. Kände att jag lika gärna kunde ägna några timmar åt tråkiga datorgrejer – typ att omvandla de senaste utekvällarnas bilder från jättejättestora till mer hanterbara. Det tog en dryg timma, 129 stycken. Tråk, men det ska göras.
Och i ett plötsligt utbrott av kreativitet i kombination med uselt fotoväder ritade jag en ny header till bloggen. För hand. Pyssligt värre. Jobbigt nog fanns det ingen hudfärgad tuschpenna, men det löste sig med lite ljusbrun ögonskugga. Gudars vad jag känner mig konstruktiv idag.

Nu sitter jag och väntar på att Alex och Jocke ska komma tillbaka från Geneve/Albertville/Moutiers/vart de nu åkte med femton kilo pasta som jag ska koka tills picknicken på fredag. Gud vad kul det låter va? Hoppas att de har någon stor gryta jag kan låna, för med stor gryta i kombination med våran tämligen effektiva spis borde det inte ta riktigt hela morgondagen.

Vädret för ett par dagar sedan.

Vädret i förrgår – första riktiga molnen på en månad.

Vädret idag. Nollgradigt, flatljus och småsnö.

Pyssligt.