Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Krukväxter.

Idag har jag mestadels mått som en vissen liten planta. (Därav den högklassiga illustrationen ovan.)
Turligt nog var det värt det för igårkväll hade jag väldigt kul. Igår dag också. Visserligen är jag en smula mörbultad efter ett par tjusiga vurpor i parken, men bortsett från idag har jag verkligen utnyttjat de sista solskensdagarna till max.
Just det.
De sista solskensdagarna.
Lågtrycket är på ingång och nästa vecka ser ut att bjuda på raka motsatsen till det vi uthärdat de senaste tre och en halv veckorna. Snö. Snö snö snö snö snö.
Mmmmhm.
Som jag längtar.

Tycker kanske pyttepyttelite synd om alla sportlovsfirande göteborgare som droppar in imorgon – veckisar vill ju som bekant oftast bara ha sol, men lyckligtvis påverkar inte flatljuset festen. Det ska bli spännande att betrakta invasionen av sexton-sjutton-artonåringar. Jag kommer säkert att tycka att det är kul i två dagar. Eller timmar. Eller minuter.
Allas vår Browall är i alla fall glad – dåligt (bra!) väder = folk skippar Folie Douche och proppfullt i byn = mycket fest anyhow. Tur att snön är på ingång, det hade varit svårt att köra totempåle-snödansen på afterskin om det är trångt.

Nu ska jag hem till fiskpinnar och ett nyss ommöblerat rum. Jag och Lelle fick ett ryck innan idag och flyttade runt nästan alla möblerna i vårt lilla rum, och hängde upp en tavla. Mycket viktigt.

PS. Videoblogg #5 kommer upp senare ikväll – stay tuned!