Anders var inne på jobbet igår. Han är nästan alltid förbi där även om han är ledig, och igår var det för att visa upp sin nya frisyr. Tuppkam.
Det låter kanske inte jättesnyggt, men på en kille med kolsvart mangahår är det ganska ballt faktiskt.

En stund senare utspelade sig följande konversation:

-Anders, har du varit på Snesko?
-Mhmmfff (stort flin)
-Anders, är du full?
-Mhmmfff!

Har dock aldrig träffat på någon som är så gohällig på fyllan som Anders. Inte ens HappyChineseBoy #2.

Ja, och igår när Tall skulle rita av oss andra när vi satt på Tango. Det gick bra, tills han kom till mig. Min gogglebränna såg ut som ett talibanskägg – och då är jag snäll. Tur att jag har silvertejpat (vad annars) ihop mina hittebrillor nu så jag inte behöver ha gogglarna på hela tiden.
Det kan gå till överdrift, och jag är nog där nu.

PS. Åkningen suger. Men, nästa vecka räknar jag med uppemot 30 cm nytt här på by-nivå. Damn you om du sviker mig nu Snowforecast.