Shit alltså, ibland händer saker och ting väldigt fort och mycket.
För tre timmar sedan satt jag i godan ro på Tango med en öl i näven och skrattade åt killarnas försök att klä sig enligt tyrolertemat. Nu sitter jag och försöker skriva en jävligt snabb packlista, för vid åtta i morgon bitti drar jag och Linn till Österrike, närmare bestämt Badgastein.
Någon blev sjuk och det behövdes en person till med körkort, Anders är en ängel och jobbar min (dumma) onsdag och jag är inte den som bangar lite miljöombyte. Även om det verkar vara dump med stort D på ingång och även om jag missar North Face Challenge och så vidare.

Sjukt taggad. Leka reseledare i en vecka på en plats jag aldrig varit – kan inte bli mindre än spännande väl?
Byta kalfjäll och betongkomplex mot (vad jag förmodar) österrikiskt gemyt, ompa-ompa, ännu galnare fest och tja.. vi får se helt enkelt.

Nu ska jag packa fort som f**n och dunsa i säng.. tolv timmar i bil imorgon, känns som om det är läge att vara pigg då.