Vecka nio bara rusade förbi mig som ett expresståg. Vansinnigt roliga utgångar varvade med underbar snö, föredömligt lite jobb och en stor dos solsken.
Jag vill inte att säsongen ska ta slut, jag vill att det ska vara såhär kul föralltid. Min inre femåring kommer göra världens uppror snart. För let’s face it – halvtid har sedan länge passerat, jag närmar mig hundra skiddagar och solen smälter bort snön i byn på ingen tid alls.

Det här är det bästa jag har.

Om ni undrar varför jag är osammanhängande står svaret att finna i att jag åkte skidor hela dagen igår utan mat, eftersom Marabou i liften inte direkt kvalificerar sig som lunch, och att jag efter en liten trötthetsdepp framåt kvällsnåret drack en flaska vin alldeles för fort och gjorde kaos med byn. Positivt kaos. Gjorde även kaos med Rubikskuben hemma hos Karro, Ida & CP. Note to self: Inte stöka till en kub två minuter innan alla vill gå iväg. Man hinner lite fixa den.
Imorse låg det en långhårig peruk på mitt golv. Hmm..?

Annat roligt då? Tja, idag har jag återigen fått visa prov på mina feta skinkrullarskills, fotat Stockholmskids på snöbete när de dödsföraktande kastat sig, kullerbyttat, sopsäcksåkt och rusat nerför en snötäckt kulle, blivit totalt mosad, mulad och ihopplattad i de sedvanliga brottningsmatcherna som brukar äga rum i slutet av picknickarna, samt plockat skräp. Och jo, Niklas stämplade en Hitlermustasch på mig med över arton-stämpeln som det tog en massa snö och ansträngning att gnugga bort. Det slutar aldrig att vara roligt med stämplar. Och det slutar aldrig vara roligt med snöbrottningskrig heller. Bara om ni frågar Karro.

  • Pastasallad äts med fördel ur konservburk – då slipper man diska.
  • Filmen när Vera & Challa spelar GuitarHero kommer aldrig sluta vara rolig. Två mer vitt skilda koncentrationsminer har världen aldrig tidigare skådat.
  • Jag har ett, eller två favorituttryck.
  • Snövolleyboll = total anarki.

Imorgon åker Johannes till Mayrhofen en vecka. Det känns trist. Själv ska jag städa lägenheter, och förhoppningsvis ut och härja i offpisten med Rollinsnowarna och en bergsguide på eftermiddagen.
Idag fyller Simon år så det är dock tveksamt hur mycket jag kommer få sova. När jag kom ner från picknicken hade vardagsrummet möblerats om och killarna + Lelle spelade BeerPong. Fascinerade!

Nu: Powernap! Gäller att passa på medan det är tyst och lugnt.