Igår:

Johannes et le drop de Jurassic Park.

Annapanna

Misstänker att hon trivdes bättre på nya Hellbents än gamla pistlagg.

Parken-åket. Kort snabb lift utan kö, ungefär åtta svängar – vi spårade allt.

Vår högst egna väg ner från Col fotad ur en trist vinkel. Mittenrännan.

Idag då?
Nä.
Gick upp tidigt imorse för att krama pappa hejdå, och insåg direkt att YR hade vunnit matchen om vädret. Grått grått grått men trevligt nog med snöfall on top. (Vad var det jag sa om mars, alla tvivlare?)
Först tänkte jag gå ner till Tango och socialisera mig, men när jag kom hem och printscreen-sparade nattens exceptionellt urflippade Facebook-konversation blev jag inspirerad och pusslade ihop två Internvideobloggar* istället, och det är ungefär vad jag har gjort idag.

Jag tänkte duscha, men det känns jätteonödigt att duscha innan man ska ställa sig med flottiga currygrytor i x antal timmar, så jag väntar med det.

Det låter förmodligen som om jag har haft en supertråkig dag, men tvärtom – jag har suttit i min säng och fnissat nöjt för mig själv i flera timmar. Lelle å andra sidan har varit rastlös på ett nästan Sebbe Wibergskt sätt, suttit och googlat ”saker man kan göra när man har tråkigt” på fullaste allvar och gått runt med en aura av LEK MED MIG, UNDERHÅLL MIG i flera timmar. Nu – en kort stund innan hon ska gå och jobba, har hon slagit sig till ro i sängen med mitt beprövade gråvädersknep: kolla på gamla bilder och filmer från mindre gråa dagar.

Fnisset som kommer sig därav är så mycket trevligare än nervöst vankande och ”ska vi gå och handla, ska vi göra pannkakor, JAG VILL GÖRA NÅNTING ROLIGT!”.
Hard knock life, någon?

Känns för övrigt som om livet här nere har tagit något av en u-sväng. Dels för att det bara är riktiga vuxna veckisar, dels för att det snöar och har snöat, och dels för att min stackars slutfestade kropp behövde vila. Jag hittade en öl under min säng innan, en Mariestad till och med – finöl (tack 706!) och min första, spontana tanke var när sjutton ska jag dricka den?
Antagligen imorgon, nu har jag vilat en vecka och borde med all rätt kunna återgå till min söndag-tisdag-torsdag/fredag-rutin, men jag vet inte alltså.. Osugen är bara förnamnet. Och imorgonkväll lär jag vara svårt död ändå, om det bara klarnar upp lite.
Jag tänker, som alltid, Col4, GF och kanske en tur ner till sjön.
Vi får se.


*internvideobloggen videoblogg bestående av klipp som antingen är för interna, för genanta eller båda för att kunna finnas tillgängliga för den stora massan. Dock har jag kommit på att man kan lägga upp dem på FB och bara göra dem tillgängliga för dem jag själv väljer. Synd att vårt internet är så värdelöst bara. Oh well, dom kommer. Pistvisning – oh la la. Allt till minnet av Jean-Claude Baguette, såklart.

Avdelningen för relefanta konversationer.