Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Sidledes i solen.

Efter en bitvis legendarisk och bitvis tragisk utekväll igår (Abraxas var grymma men Tössberg lyckades bryta foten) kände jag att det var dags för lite förnyelse. Eller ett återfall.

Med andra ord plockade jag fram brädan, och mötte upp Linn vid snötorget. Per hängde också på – misstänker att det till viss del var för att skratta åt mina bristande snowboardskills. Eftersom jag inte har stått på snowboard på snart två år väntade jag mig total katastrof och panik, men efter ett par inledande vurpor gick det faktiskt bra. Blåa backar är inga problem, men i röda kan jag inte svänga åt höger. Det bara låser sig i skallen. Får ge mig på det någon mer dag tror jag. Kanske imorgon – orginaltanken var att jag skulle åka park, men vår park är stängd inför North Face Ski Challenge, och mängden människor med liftkort som funkar i MoonParken är ganska liten.

Bortsett från att Per blev på-åkt av en okontrollerbar farbror (Per mår bra men det gör inte brädan) har det vart en bra dag. Det var nyttigt för min ödmjukhet att vara långsam och rädd igen om man säger så. Blir lätt lite dumdryg efter ett par månader i ett och samma system.

Burgare och årets första pinnglass (för mig iallafall) i solen på snötorget, allmänt slappande på Tango och nu försöker jag mobilisera någon sorts energi för att gå till jobbet. Inte lätt. Man kan väl säga att jag börjar lessna på fonduegrytor och fastklistrat ris nu. Borde ta och kolla upp hur länge jag egentligen har jobb (hoppningsvis inte så värst länge) också, så jag vet. Dutchweek räknas ju inte för då är jag redan hemma.. misstänker dock att jag kanske åker på att jobba på påsken – dvs min sista vecka här. Inte så kul.
Vi får se. Nu måste jag rusa.