Vad gillar ni den nya headern?

I like it very very much.
Andra omgången first-tracks på baksidan den där magiska dagen i början av mars.
Mhm.
(Challa, vad menade du med att inga bilder blev bra?)

Dagen idag blåste f.ö. inne, nästan. Först vaknade jag inte, eftersom den mest fungerande av mina mobiltelefoner inte har något ljud och därmed är ganska usel som väckarklocka. Den andra mobilen har trasig display, så på den ser jag inte om jag lyckats sätta något alarm. Mysigt va?
Masade mig ut i backen vid tio för att möta upp pappa och Agneta, men redan i första liften upp (Cascades) så blåste det så att de var tvungna att köra den på halvfart, och eftersom hård vind i liftar i kombination med riktigt sönderblåst backe är något av det mest obehagliga jag vet så tog jag rullbandet hem igen.

Blev dock lite bitter (surprise) när Karro och Vera meddelade att det visst hade gått att åka till Menuires, bara att liftwaffarna sagt att det var helt på egen risk för vi kanske måste stänga liftarna och yada yada. Gick dock över fort – säg den sorg som inte går att bota med köttbullar.

Nu sitter jag på turistbyrån och huttrar – håller på att ladda upp de senaste dagarnas kvällsverk (dagsverken gjorda på kvällen), nämligen Videoblogg #6 & #7. Det går minst sagt långsamt, men nätet spontandör åtminstone inte. Om jag hinner sen ska jag gå på en sista jakt efter vantar, och camelback till min rygga och sedan dö med en film eller nåt.
Är fortfarande konstant trött efter förra och förrförra veckan. Undrar när det tänker gå över..?

Har förresten kommit på ett mycket mer energieffektivt alternativ till att jaga vild choklad. Starta en chokladfarm i kylskåpet. Så länge du håller dörren stängd kräver de minimal omvårdnad och tillsyn. Visserligen kan man diskutera hur humant det är, men med tanke på hur mycket energi det krävs för att harpunera en Snickers går man antagligen minus trots uppätandet – och det vore ju synd.
Nästa projekt blir att bygga en agilitybana i Twixstorlek på vardagsrumsgolvet. Har en teori om att allt skräp och alla omkullvälta pjäxor kan utgöra bra hinder.