Saker jag har gjort idag:

  • Läst halva Flickan Under Gatan. Den lär vara utläst imorgon.
  • Gått en extremt långsam promenad.
  • Suttit i bikini på balkongen.
  • Suttit i den minimala skuggan på Tango – det kan tydligen vara för varmt.
  • Varit utelåst.
  • Ätit hamburgare.
  • Köpt äcklig yoghurt att ätas med äckliga piller.
  • Bränt nästippen – igen.
  • Vickat en massa på min fot. Det ska tydligen vara förebyggande.
  • Renderat ett snöbollskrig från förra månaden.

Den preliminära planen för imorgon stavas T-A-N-G-O, att det är stängt kommer förhoppningsvis inte hindra mig från att sola. Man ska vara snäll mot krymplingar, liksom. Backup-planen stavas b-a-l-k-o-n-g, men vårt dumma balkongräcke förhindrar solande av benen, och det är ju inte helt okej.

Nu ska jag äta mer äcklig yoghurt och läsa mer bra bok, alternativt fippla ihop ännu en videoblogg. Beslutsångest.
Funderar på om jag ska skriva ett samlingsinlägg för den kommande veckan – känns som om alla dagar kommer se likadana ut i det närmaste. Nästa fredagsmorgon blir väl en snyfthistoria, men fram tills dess lär det vara sol, långsamma promenader, böcker och inte så mycket mer.
Nej. Nu ger jag mig.
/HB