Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

En vanlig dag.

Vaknade imorse och förväntade mig regn. Det var det inte. På något vis upphör jag aldrig att fascineras av att jag, efter fyra säsonger, fortfarande inte lyckats begripa att SnowForecast i bästa fall bara har lite fel och oftast har typ hur mycket fel som helst.
Trevligt är det i vilket fall.

En annan sak som är trevlig är att det är betydligt mycket mindre folk i backarna den här veckan.. visserligen är det fortfarande påsk, men inte på samma överfulla, hispiga, nu-dör-jag-sätt som förra veckan. Idag var det tomt i både nära-döden-backen och Plein Sud, och det hör inte till vanligheterna.
Apropå Plein Sud – där har de smällt upp en airbag till firandet av de sista tre dagarna som Fylleduschen har öppet. (Jag vågade inte hoppa. Anders hoppade.)

Folktomt stämmer ganska bra in på Tango också, fast när vi satt där och picknicklunchade såg det ut som om där borde vara ungefär tio personer till – det där med att lägga alla saker i en lite prydlig hög föll ingen av oss i smaken, vilket ledde till att alla bord utom ett var täckta av jackor, ryggskydd, hjälmar och dessutom en högst oklar fransk Playboytidning som ingen velat ta ansvar för den senaste veckan.

Summering: Jag åker bräda, det går bra. Foten mår bättre och jag mår precis lika prima som vanligt. Enda felet är väl att jag kan räkna dagarna jag har kvar här på ena handens fingrar, och det, mina vänner, är inget litet fel. Det är GIGANTISKT.
(Min motivation för eventuella studier minskar exponentiellt just nu.)