Idag har jag uppfunnit en ny maträtt på temat ”jag är hungrig, har noll inspiration och ytterst begränsade matlagningsskills” – Taconara!

Pasta med sås gjord på sönderhackade hamburgare (billigare än vanlig köttfärs), tacokrydda, lite ketchup och grädde.
Tro det eller ej men det var både ätligt och väldigt mättande.
Nöjd tjej.

Annars har dagen bjudit på extremt vemodigt väder av typen Västkustskt, det vill säga regn, snöblandat regn, dimma och någon tveksam plusgrad. Tillräckligt kallt för att köra snökanonerna i Plein Sud iallafall – det börjar kännas som om SETAM har det lite hett om öronen med snöläget i vissa väldigt väsentliga backar.
Vemodet passar in i dagen i stort, jag har hjälpt (typ) Johannes att packa ihop sig, min hårddisk har kraschat och jag kan fortfarande inte ha på mig högerpjäxan i mer än någon minut utan att det gör tokont och foten somnar.
Kör dunderkur med zonsalva nu så jag hoppas att svullnaden ger med sig snart.

Ikväll ska jag traska ner till Tango för allra, allra sista gången (åtminstone vad gäller inomhusvistelse) och imorgonbitti blir det Cryfest 2011. Kanske.
Ibland är jag bra på avsked – ibland inte.