I förmiddags levde så gott som alla ut sina rockstjärnedrömmar. Visserligen hade vi inga teveapparater att kasta, men madrasser, skrivbord, stolar, fåtöljer, papperskorgar och ett och annat hyllplan duger bra det med.
En gigantisk blå container står parkerad där det för några dagar sedan var skidparkering för afterskigäster, och den är proppfull.

Mycket att slänga blir det. Och det är roligt att slänga ut saker från tredje våningen.
Även vattenballonger, även om jag fick ångra det ganska ordentligt när allas vårt Snömonster tippade en stor kantin med vatten på mig en stund senare. Tur att det är soligt så man torkar.

Efter en låååång middagspaus där jag bland annat hann med att göra shorts av ett par sletna jeans städade jag och Agnes klart i skidrummet, inklusive att bära upp den äckliga gamla fåtöljen som varit med om alldeles för mycket. Nu är där helt häpnadsväckande tomt inne. Snacka om att det rummet har varit avställningsyta för allt man inte vet vart det egentligen hör hemma. Gamla kaffemaskiner, en luftfuktare, udda skidhandskar, en låda med småspik.. jisses.

Dock värt städbesväret för jag fick köttbullar och potatismos till kvällsmat. Glad tjej.

Här skulle det ha vart en bild på fåtöljen också, men det blir det inte pga. segt-jävla-internet.
Nytt försök senare.

Ses imorgon.