De senaste dagarna har min eventuella motivation inför studier vart ganska låg. Typ nere under noll.
Nu har jag precis läst ett mejl från bildjournalistikprogrammet i Sundsvall, och helt plötsligt kickar stora nojan igång igen.
Visst, dom vill bara att jag ska skicka in ett gäng bilder så att de vet om jag är helt miffad bakom en kamera eller inte, men ändå..
Tänk om jag kommer in?
Hur jävla sjukt vore inte det?

Bra att jag får ångest av ett pluttigt litet mejl då.

Oh well, det får jag ta tag i när jag kommer hem. Nu är jag här. Fortfarande. Älskade jävla Val Thorens som jag aldrig kommer klara mig helt utan nå mer.
Jag försöker hoppa på vallarna i Moraine, och det blir så himla uppenbart varför just den skevt lutande backen jämte Peclet, blåshålet från helvetet på vintern, är brädåkarnas älskling. Det är bara så kul! Och eftersom jag har bestämt att fotjäveln får bita ihop de sista timmarna jag har här så skiter jag i om det gör ont när jag landar. Får ha fotrehab när jag kommer hem.. eller inte. Betongparken lockar. Särskilt med tanke på att det står en nästan alldeles ny bräda därhemma och väntar. Men jisses vad det kommer kännas skevt att inte ha fast fötterna. Det är det som är så gött med att hoppa med snowboard – det känns som när man stompar på en skate, varenda gång, för fötterna är alltid på rätt ställe.
Och det gör mycket, mycket mindre ont att ramla.

Nej, dags att slita sig. Sista lönen ska hämtas, jag ska göra ett allvarligt försök att växla in en halv lakritsburk med kopparmynt på banken, gå förbi posten, säga hejdå till LIne som tar hjem imorgon, lämna in min bräda på service, bråka med tågbiljettsmaskinen och ett par saker till som jag verkligen inte lyckas komma ihåg.
Usch. Det är förjäkla sinnsykt det här.
Hur kunde drygt fem månader gå så fort? Det känns som igår, och ett helt liv sedan.
Antagligen för att jag har levt ett helt liv sedan dess. Eller mer.

Hoppas att väderleksrapporten fortsätter ha fel också, så jag får hoppa på vallarna i Moraine imorgon med.
(Egentligen ska det ha regnat konstant den senaste veckan.. snowforecast kastar pil som aldrig förr – det tackar vi för.)

Återkommer förmodligen imorgon med ett riktigt ångestinlägg. Tjoho.