Foten mår bättre och bättre. Visserligen fattar jag att den fortfarande är ömtålig, och att det är lätt att stuka den igen, men idag är sista dagen jag ska äta antiinflammatoriska, och om den inte börjar göra tokont imorgon så tänker jag ha knaprat färdigt piller nu.
Kommer nog linda den om det vankas utgång dock, för att vara på den säkra sidan.. men det är några dagar tills dess..

Bara svullnaden kan gå ner lite så kan jag ut och åka igen.
Det är lite tråkigt, för helst av allt vill jag ju åka bräda, men eftersom snowboardskor inte är i närheten av lika stabila runt vristerna som skidor så tror jag att jag skiter i det. Tråkigt, för jag hade verkligen kommit igång med brädåkandet igen – det var så himla kul att göra något nytt, eller nygammalt ska jag väl säg.

Men om solskensrapporterna för nästa vecka stämmer så kommer jag att parkera mig på någon av de svarta kickarna i parken med en kamera. Inte helt fel det heller.

Ikväll då? Disk, disk, mera disk. Tjohoo.
Min entusiasm räcker ända till månen.
Nåja, det är max två arbetsdagar kvar efter idag, jag överlever nog.