Tjohoo!

Jag kommer få en väldigt intim relation till min bok om massmedier, men vem bryr sig för jag fick ledigt vecka fyra!
Det betyder att jag istället för att sitta i sal 37/Hasselön kommer tillbringa den veckan med en ”jättestor kamera” i ena näven och en och annan öl i den andra uppe i Vemdalen.
Det är alldeles för få bokstäver i ordet jätteglad för att beskriva hur bra det känns.
Och svenska fjällen. Bara en sån sak. Jävlar i havet vad det är längesedan sist. Nästan fem år, över fyrahundra skiddagar sedan. Shitpommes. Ibland känner jag att jag börjar bli stor. Skrattar nästan vid tanken på hur förvånad den där lilla tjejen med klumpen i magen på Duveds station hade blivit om jag kunnat berätta för henne att hon knappt ett år senare skulle vakna till tretusenmeterstoppar en hel vinter.
Ibland när jag tänker på hur ledsen jag var önskar jag att jag hade kunnat se mig själv med armarna lyfta mot en klarblå himmel, omgiven av allt det vita och utan en enda sorgsen tanke i huvudet. Att jag hade vetat att jag skulle dräpa alla drakar och demoner och faktiskt ta mig dit.
Men det kanske jag visste innerst inne ändå?
Äsch. Färdigsentimentaliserat! Så här ser det ut nu:

Vemdalen v.4
Älskade Val Thorens v.8

..sen ska jag försöka pula in lite skidåkning antingen v.13 eller 15 och kanske på nyår också.
Man får göra så gott man kan för att hålla sig på humör helt enkelt.

*gör kullerbyttor av glädje*

Och i eftermiddag tar jag en djupdykning i bildarkivet.