Idag har jag transformerat födelsedagspengar till prylar. Ny hjälm och nytt underställ blev det. Tack föräldrar/släkten.
Hjälmen är klotrund och himmelsblå, jag gillar’t. Och så köpte jag en fullständigt sjövild fuskpälsmössa, fast den har jag ingen bild på än. Men den är fin, och jag har döpt den till Eddie.

Har alltså gått runt i långkalsonger hela kvällen nu och verkligen känt in stämningen. Drygt tre veckor kvar, och det har äntligen börjat snöa där nere. Infomailet om resan kom idag också, och jag fick seriöst lyckofnatt när jag läste namnen på guiderna.

För gissa vad, min pjäxdanspartner in crime, Johannes, Yourhighness, Hustomten ska leka bussguide över nyår också! Som om det inte räckte med att CP och Karro ska säsonga i Valdi och att Anja ska till Valdi samma vecka som jag är i Tignes? Det blir reunion på alla håll och kanter här känner jag. Mmmm, så galet exalterad!

Har m.a.o. noll förmåga att skriva något sammanhängande (näha, märks det? jaha.) så jag ger upp nu. Ska somna till nån skidfilm tror jag. Somna drömma och längta.