Jag satte mig på min Latschenkieferburk i våras. Det var en fullständig olyckshändelse, jag hade lagt den i fickan på min gigantiska lånejacka och utan att tänka mig för satt mig på jackan.
Upptäckte senare att locket var alldeles nertryckt och helt omöjligt att rubba. Depp.
Svart på en kvart är ju så praktiskt ibland, även om jag inte riktigt kan motivera varför jag tog med mig burken till Bad Gastein – vid det laget var min bränna redan helt sanslös.

Det här med att sätta sig på saker är en av mina största ovanor. Jag vet inte hur många par solglasögon som dött rumpdöden de senaste åren. Bara i år har jag avrättat fyra par.

Ett par pilotglasögon som jag hittat någonstans någon gång och silvertejpat lite.
Ett par vita fejk-farers.
Ett par jättefina lila som jag fyndade för 7 alpdollar på SPAR.
Ännu ett par fejk-farers, med spegelglas (!) som jag råkade sätta mig på när jag, Vikkan och Cajsa hade picknick på bryggan för några veckor sedan.

Tänker fan ge upp det där med solglasögon alltså. Goggels är grejen, de är mycket svårare att mosa. I och för sig är det en spricka i linsen på mina gamla Crowbars, men det är inte mitt fel att bagagehanteringen på Kastrup är så våldsam.

Nåväl, åter till svart på en kvart-burken.
Jag tyckte att det var synd att burken gått i baklås, (för man vet aldrig när man behöver lukta som ett träd) så igår tog jag beslutet att den skulle fixas, på nåt sätt.
Med anledning av detta skulle jag vilja utnämna polygripen till ett av de mest användbara verktygen på denna sidan industrialismen.

Burken är, om än lite bucklig, återigen öppningsbar,

Hedda – Burken 1 – 0

Fick förresten nys om att det inte bara är Anja av gamla Valdigänget som kommer befinna sig i Espace Killy nästa vecka. Precis som förra året får jag äran att fira nyår tillsammans med den här damen:

Jägerbomb, pjäxdans och fulåkning i Palafourbacken, någon?

Nu ska jag skriva nån sorts packlista och se om jag kan ha på mig mina pjäxor i mer än tio minuter utan att dö.
Grattis: Du har nu läst ännu en fullständigt onödig bloggpost.

/Hedda