Efter en minst sagt snöfattig höst har lågtrycken staplat upp sig i alperna.
Jag dreglar över snowforecast som hintar om uppemot en meters påfyllning och gott om minusgrader i både Val Thorens och Tignes. Trist bara att jag är här, i Ljungskile och snön är där.

Och här är verkligen trist, för det enda väder vi har är blåst och regn. Har inte sett ordentligt solljus på över en vecka nu.
Nåja, jag passar på att glädjas lite ändå, förhoppningsvis slipper jag köra på stenar när jag väl är därnere. Och det är faktiskt bara 17 dagar tills jag åker. 18 tills jag står på ski igen.
Mmm.

(Och ja, den här bloggen är bara tråkig och frustrerande för tillfället, men det är så det är. Ge mig bluebird över nyår så ska jag fixa fina bilder. Funderar seriöst på att hålla mig nykter på nyårsafton och vara först i liften dagen därpå. Så mycket längtar jag.)