Sådär ja.
Efter en mindre kris på PDF-fronten (vem försöker jag lura – det var ingen mindre kris det var jävla kaos) är skolveckan äntligen över och om en halvtimme baxar jag ner mitt skrymmande bagage till stationen.

Destination: Vemdalen.

Har aldrig vart där, så det ska bli spännande. Tydligen ska det vara rysligt kallt de närmaste dagarna så jag räknar med att köra tredubbla underställ och så vidare. Återstår att se vad kameran tycker om 20 minus, men det går säkert bra. Lär ju vara en hel del inomhus/kvällsaktiviteter att plåta också.
Tåget är i Östersund 06:00 imorgon – huvva. Får se om jag kanske till och med får åkt lite imorn. Annars blir det på söndag.

Nu ska jag packa klart och längta ihjäl mig en liten stund till.
Weeii!

PS. Lillebror: Ja, jag skaaaa skriva klart om Tignes. Jag har bara haft annat (skolarbete) för mig.