Häääuuh.

En dryg månad kvar till skidpremiären.
Mängd försäsongsträning jag fått ihop än?
Obefintlig.

Det är mesigt att skylla på det västkustska vädret, jag vet, jag vet, men jag var tydligen puckad nog att inte plocka med mig träningskläder för vinterbruk senast jag var hemma, och att sticka ut och springa i två plusgrader och duggregn utan underställ känns faktiskt rätt korkat.
Förra veckan sprang jag faktiskt. (Och dog av träningsvärk dagen efter.)

Kanske ska låna Cajsas pilatesboll istället..

(Jag saknar supervältränade Hedda anno november 2010. Idag är f.ö. två år sedan jag hade åkpremiär på mina älskade fladderplank.)

I övrigt är livet lugnt. Pratade om det utgående Kyotoavtalet med Stefan Edman (mycket trevlig miljöexpert) i eftermiddags, vilket ledde till fyra fullskrivna a4 med anteckningar. Lycka till att krympa ner det till 1600 tecken artikel. Men det är morgondagens problem.
Helgen tillbringades i Stockholm – jag och bror gick och såg Husmaffians avskedsspektakel, vilket var trevligt även om jag föredrar Skrillex. Och på pendeln när jag skulle till mormor stötte jag på min kakätarkompis-in-crime, Anna. Världen är petit.
Mängden Val Thorens-feels jag har just nu är inte nådig, men jag biter ihop. Ska undersöka om någon korridorskompis har träningskläder jag kan låna så får jag bränna saknaden i löparspåret, helt enkelt.

Attor. 🙂

– – –

Dagens glädjeämnen: Att Superheroes of Stoke numera finns på iTunes, och att jag i egenskap av recensent på vår lilla lokaltidning kommer få tjuvkolla på det tre första avsnitten av julkalendern. Det ni!
(Och att det är Homeland ikväll. Fantanastiskt!!)