Om sju timmar tar jag bussen till stationen för vidare färd mot Arlanda. Åtta minuter, värsta jättelänge.
Nej men seriöst, ibland är det bra att bo i Upplands Väsby. Gott om tid att grubbla på pendeltåget in till stan och föredömligt nära till flygplatsen vilket i sin tur leder till att jag bara behöver gå upp en kvart tidigare än vanligt.

Tänkte även lyxa och käka frukost på flygplatsen efter att jag har checkat in istället för att trycka i mig några stressiga mackor här hemma.
Ibland får man unna sig. Jag kan säga att det är en del av uppladdningen eller nåt.

Då kanske du undrar uppladdning inför vad?
Jadu, det vet jag knappt själv.
Via lite slump, lite flyt och lite allmän galenskap har det blivit så att jag ska åka Infernorennen i Mürren, Schweiz, på lördag. Jag som aldrig har åkt i bana någonsin ever.
Men jag tänker såhär – det är störtlopp, dvs jag kan i princip svänga var jag vill, när jag vill, och ingen kan tvinga mig att åka fortare än vad jag känner mig bekväm med.

Dessutom har jag en teori om att en bana som är drygt en och en halv mil lång och har en fallhöjd på nästan 2000 meter inte kan vara så himla brant, och man räknar lite på genomsnitt och procent. I och för sig är jag riktigt usel på matte men ingen har motbevisat mig (än).
Och ännu ett infall av oklar matte borde innebära att det krävs en snitthastighet på 30 kilometer i timmen för att klara av loppet på en halvtimme (vilket jag satt som personligt mål, helt utan förkunskap eller en aning om hur banan ser ut). Trettio knyck är inte jättefort. Det är typ så fort jag cyklar.

Ärligt så tror jag att det jobbiga kan bli att orka stå och glida och våga ge fan i att svänga. Satsar på brutal träningsvärk i låren på söndag helt enkelt.

Nu ska jag duscha och packa det sista. Får se om jag har internet i Schweiz, annars hörs vi när jag är hemma igen.

Puss hej, bloggen!
/HB