Tja tja bloggen!

Jag har precis blivit rådissad av ett gäng fjortonåringar som samfälligt suckade ”Scary Movie är en komedi” när jag passerade teven och det växte ut någonting med tentakler ur en människas bakhuvud.
Skräckfilmer, eller parodier på dem, har aldrig varit min starka sida.

Lätt att bli sentimental alltså.. även om tonåren mest är en dimma av att inte gilla mig själv så här i efterhand känns det som att det var mer nyss än tio år sedan.

Eh ja, jag är alltså fjortisvakt, eller vad man ska kalla det. Kusinbarnet har filmkväll med ett gäng jämnåriga odågor så jag offrade mig på att sitta och dricka te och gosa med katten (som jag inte är säker på vad den heter, men jag har för mig att den kallas Tesla) på övervåningen.
Helt okej fredagssysselsättning. Passar på att finlira lite med bilderna från min tripp till Järvsö häromveckan, vilket nog får klassas som avancerat självplågeri. JBP alltså, kors i taket vilken drog. Visst, min sönderälskade gamla hardtail står i källaren härhemma, men jämföra igenvuxna xc-stigar med att åka fortare och fortare och fortare nerför Barbro.. näe.
Inte samma sak.

Potatis, potatis. Fast tvärtom.

Men, jag har inlett operation övertalning, det vill säga att jag ska försöka släpa med mig brorsan upp på en cykelhelg någon gång i slutet av sommaren. Jag tänker att han borde vara mer välvilligt inställd till cykling som inte innefattar så mycket trampande.

Här är förresten den enda bilden som jag fastnade på den helgen, fotocredd Mr. Callum Jelley:

Hmm, ja. Imorgon ska jag och pappsen till Göteborg och förhoppningsvis få beskåda ett svenskt målkalas, men det törs väl fan inte hoppas på, och nästa vecka drar jag till Säfsen en sväng. Hur jag ska ta mig dit är fortfarande ett mysterium.. nio och en halv timmas restid med SJ & vänner tycker inte ens en tågälskare av min rang låter mysigt, så jag ska sondera bekantskapskretsen på jakt efter en tillgänglig bil.
Vågar inte hoppas på något, men ja..

(Och nej, Jeppenator, jag tänker inte hoppa vattenhopp. Jag är höjdrädd.)

Herrejissus, nu tjuter åtta personer samfällt där nere. Paranormal Activity 3 är tydligen läskig. Vilken överraskning.

Kan även berätta att jag ägande en drygt timme innan ikväll åt att bygga fördämmningar i ett dagvattenutlopp på den lilla stranden vid Näset. Det har alltid varit lite av en specialitet jag har, men efter att ha uppnått den respektabla åldern av.. äsch, vem försöker jag lura? Jag gillar att bygga fördämmingar och leda om vatten, så det gjorde jag. Jag har en tendens att fastna i sånt ibland. Det och Lego. Och Pokemon, fast det går i perioder.

Naj, nu ska jag återgå till viktigheter. Text ska skrivas.
PussHej!
/H