Jag har kommit fram till att jag verkligen inte gillar när folk klankar ner på falukorv i synnerhet och korv i största allmänhet.

Det är egentligen ingen stor grej, men tror någon på fullaste allvar att någon kan leva ett kvarts sekel i det här landet utan att någon gång råka ut för någon form av nyhetsinslag eller annan form av media som baktalar korv? Nej, just det. Och det är okej att medierna baktalar falukorv, deras uppgift är att granska skumma saker, och falukorv är skumt.

Men kan vi, den kollektiva massan, inte då en gång för alla, begripa att folk som äter falukorv/annan korv som inte är någon dyr jävla organisk-ekologisk hipsterkorv som är stoppad med kärlek och alfa-alfagroddar vet om att det är en massa obehagligt jox utblandat i smeten men att det är god och billig mat så sluta tjata om det förihelvete.

Tack.

PS. Det är faktiskt rätt länge sedan jag var tvungen att lyssna på rants från korvhatare, men jag åt falukorv igårkväll och hade en massa latent irritation liggande. Så. Ber om ursäkt för detta.

PS 2. Jag vet att det inte heter alfa-alfagroddar men jag tycker att det är roligare att säga alfa-alfa.