Ja men alltså.. VT i februari är ju så gott som spikat nu. Väntar bara på slutgiltigt besked (och kostnad) om boendet. Men så insåg jag just att FWT-tävlingen i Fieberbrunn ligger helgen efter ISPO. Åka Stockholm – München – Fieberbrunn – Val Thorens kanske? Inget ont om världstourens pressmeddelanden, för de är ofta riktigt snabba, men det hade varit kul att täcka en tävling på plats. Det känns alltid lite småsegt med färdiga citat.. då får man ju inte välja vilka man snackar med.

Next up: Hedda försöker komma på en plan för att hålla sig kvar nere i Alperna mellan början av mars och påsk.

Nu vill jag ha vinter. Har dock allt värre ångest över hur mycket jag inte hinner träna, men det ordnar sig nog. Jag får väl ta det lite lugnt på nyår helt enkelt.
As if.

Borsta tänderna = sitta i jägarställning.