Förresten, för er som inte befinner er på Instagram (jag avundas er.. jag håller så sakteliga på att avveckla min egen närvaro där, men änywho), här är en bild på min födelsedagspresent/julklapp till mig själv:

Om någon undrar är det ett par Armada TST 183 med Marker Baron. Förra årets grafik, för den är mycket snyggare än årets. Kollar man nära så är skidorna lite glittriga till och med. På ett snyggt sätt – inte weirdo-Twilight-trams.

Känns som att jag lyckats täcka upp de flesta luckorna i skidförrådet nu faktiskt. Ett par park/pist/leklagg, ett par långa, halvbreda med hybridbindning, och ett par fullrockade pudermonster som de flesta skrattar åt men jag älskar. Och en snowboard.

Kommer bli kul att få med mig allting ner i vinter också.. jag kommer nog få ta det i etapper. Som jag tänker tar jag med mig TST:na och Kurona på nyår, och låter Kurona stanna kvar nere i VT, för risken att jag behöver dem i januari i Sverige är ganska liten. Sedan tar jag med mig TST:na och parklaggen via ISPO. Brädan får jag helt enkelt klara mig utan, men det är rätt lugnt, för jag åker sällan bräda när det inte är vårslask.

Kan det vara nästnästa helg nu, tack?