1. Vår lya under skidtestar(festar?)helgen i Tandådalen har alla förutsättningar att bli en legendarisk sammankomst med grava forumnörderitendenser. Eller vad sägs om följande konstellation med folk: Jag, Jibberisch, Julius, Björn, Lill-Jesper, Lill-Jocke och kanske Jarle. Herrejisses. Plus en massa annat kul folk som kommer vara där men bo i andra stugor. Hoppas det snöar ordentligt nu också.

2. Har hittat en ny form av tortyr – zooma in Val Thorens med omnejd på Google Maps. Bilderna precis där är tagna på vintern, och man kan till och med se spåren efter folk som åkt Grand Fond-Orelle och Lac du Lou. Hur bra det var för abstinensen? Inte alls, kan jag meddela.

3. På söndag ska jag vara smakråd åt Jibberisch när han letar efter nya skidkläder. Det kan bli spännande, jag gillar ju som bekant att hämta min inspiration när det kommer till färgval från typ fruktsallader och Disneyfilmer. Sith-lorden är en smula med återhållsam i sina färgval.

Nu är klockan halv två, alltså way past läggdags. Godnatt.