1. Det snöar.
  2. Det är bra, för man kan aldrig få för mycket snö i den här delen av världen, vad jag har märkt.
  3. Dock snöar det precis så lite att det inte är någonting att bli helt trassligt toklycklig över, det är mer som lite påfyllning bara. Några centimeter som suddar ut de vassaste kanterna och mest irriterande spåren.
  4. Flatljuset. Val Thorens at its finest, såatte. Och det verkar som att det ska fortsätta hela veckan.

Även: Jag har flatljus i hjärnan hela tiden just nu. Så som det känns att åka lagg i flatljus med uppkört under fötterna, så är det i skallen på mig. Tröttande, vingligt, svårt att fokusera. Glömmer saker, namn, måsten, personer – hela tiden. Frågan är bara hur mycket vila jag behöver för att komma ikapp mig själv.
För det här suger.

Vad som inte suger är dock vårt crib. Vi har teve med franska kanaler = kommer kunna kolla OS, jag bor bakom en byrå och det går inte att öppna dörren mer än 30 centimeter. För den oinsatte låter kanske ovanstående som ganska problematiskt men det kunde inte vara mer fel. Det enda jag egentligen saknar är en mikrovågsugn. Och mysbelysning.

Au revoir.