Det blev ingen skejt för mig idag. Jag känner att jag inte hinner. Nej, jag är inte våldsamt stressad, men jag behövde en kväll av att i lugn och ro hämta ryggskydd och stavar hemma hos mamma och snart förflytta mig därifrån och hem för att packa väskan.

Väskan som jag av allt att döma kommer skita i att packa upp mellan varven och leva i/ur fram till början av januari. Observera att detta inte är något klag, mer ett tillfredsställt konstaterande. Bor jag i väskan tyder det på att jag befinner mig på platser där jag verkligen vill vara. Typ bland fjäll och berg. Med snö på.

Imorgon tar jag tåget-bussen till Malung för att göra studiebesök på skidgymnasiet, och sen hänger jag kvar i Sälen (Lindvallen) i helgen för skidtest med ett ytterst brokigt gäng. Troligen blir det supertrevligt, oavsett hur snöläget är. Och även snöläget ser ut att vara godkänt förtillfället.

Och sen är det Åre och Val Thorens på det.

En kan ha det sämre, såatte.