Det är ingen hemlighet att folk som röstar på ni-vet-vilka, folk som delar saker från vissa hemsidor och folk som kanske inte själva skulle kalla sig det (men de facto) är rasister får mig att vilja kaskadkräkas. Helst rakt i ansiktet på nyss ej nämnda partis styrelse.

Länge.

Deras ofantliga ignorans och dumhet är så överväldigande att jag knappt finner ord för den, och på det stora hela är det bättre att läsa någon av alla de begåvade kolumnisternas alster om saken istället för denna blogg, men nu har du ju hittat hit så jag kan lika gärna göra det jag började skriva detta inlägg för.

Jag har nämligen en fråga till dem som kallar sig Sverigevänner, så handen på hjärtat nu, Jimmies Lakejer.

Om någon form av katastrof drabbade Sverige, och gjorde livet här svårt, livsfarligt, skulle inte ni då om ni hade möjligheten ta er till en säkrare plats så fort som möjligt? Även om den platsen låg hundratals mil bort?

Ni kommer inte erkänna det, tror jag, men jag tror också att svaret är ja.

Håll det i huvudet nästa gång ni häver ur er en massa bajs om att det är bättre att bara hjälpa på plats.

Peas!