Jag firar första advent två dagar försent med att lyssna på Loa Falkmans version av Gläns Över Sjö Och Strand. Pompösheten i den låten uppnår helt klart en egen dimension i hans version. Kontrar därför genast med Camerata Vocales version av Natten Går Tunga Fjät. Oändligt mycket mer stämningsfullt om jag får säga det själv.

Och därefter ramlar mina associationsbanor rakt in på när Miriam Bryant inser att Niklas Strömstedt är ansvarig för att hon, och femtioelvatusen andra barn födda mellan -86 och -95 (typ) har ”dom-dom-dom-dom”-at sig igenom varenda jäkla julavslutning under grundskolan.

Klockrent var ordet.

Det var dagens mer random blogginlägg det.

Godnatt, nu ska jag snart sova. Det finns nämligen fler dårar än jag i den här byn som tycker att det är rimligt att vara i backen när liftarna öppnar. Och ska en ha åksällskap vill det till att en är utvilad och masar sig upp.

PS. Anders kommentar när jag berättade att jag är snöskottningsgeneral var ganska klockren.

”Var det du? Vi såg dig från lägenheten och tänkte fy satan vad taskigt att låta en tjej röja hela den terrassen, men är det du så är det ju lugnt. *skratt*”