Åtminstone igår var det så. Ett herrans röj signerat vad som bäst beskrivs som den brittiska motsvarigheten till Rollin’Snow i samarbete med sisådär tusen brittiska universitetsstudenter. Nån DJ som spelade ute, grill, söderhoppade soffor och allmänt kontrollerat kaos.

Själv agerade jag en kombo av fotograf, diskare och glasplock.. en helt okej kombination, Kände mig närmast våghalsig när jag dök ner för att plocka åt mig glas bland fötterna på berusade pjäxdansare. (Tack och lov att det är hårdplastglas åtminstone.) Sen blev det min ständiga favorit i repris – fimp- och skräpplockning, fast i mörker för omväxlings skull. Lite småsegt, men det är kul när det händer saker, även om jag föredrar typisk livemusiksafterski före untz-untz alla dagar i veckan.

Dock var detta så vitt jag kan förstå en engångsföreteelse.

Inatt har det snöat, typ tre centimeter. Det kommer väl göra exakt ingenting åt de rådande offpistförhållandena, men jag tänker mig att det blir lite uppmjukad piståkning till frukost idag, och sedan mer terrassfix när det har slutat snöa.

Förhoppningsvis kan nederbörden göra någonting åt de värsta stenarna iallafall.

Ta det som ett råd, ni som kommer hit innan nästa dump (inget riktigt dump på kartan nu så fram till jul iallafall): räkna med att repa era belag, det går som inte att undvika.

Peas!

/H