När jag är hemma i Sverige brukar Buzzfeed av någon oklar anledning skicka in mig på den indiska versionen av sajten i tid och otid. Jag förstår inte riktigt varför.. kanske för att jag bokmärkte en artikel om Skruva Den Som Beckham en gång, det är det enda som överhuvudtaget har en koppling till Indien som jag någonsin gjort på Buzzfeed vad jag kan minnas.

Nu då? Tja, det första franskspråkiga som dyker upp i sidofältet är en artikel som jag tolkar som en lista över saker som är bra med svensk vinter (men jag är inte riktigt säker, knagglig franska ni vet..) och jag känner bara att jag vill klappa Buzzfeed-algoritmen på huvudet och vira in den i en filt och bjuda den på varm choklad, för uppenbarligen är det något som inte står riktigt rätt till.

Jag åker ju till Frankrike på vintern, inte tvärtom.

Gå hem internet, du är full.