Favorit i repris, det vill säga att Ian och Will har lavingenomgång och jag fullständigt tappar känseln i fötterna när vi gräver snöprofil på en liten nordsida i närheten av Portette eftersom där alltid är skitkallt oavsett hur varmt det är överallt annars.

Dock väldigt skönt att dels ta sig en ordentlig titt på snön, och dels fräscha upp minnet i allmänhet. Som vanligt blir mitt mest bestående intryck av det hela att aldrig åka mer än en person i taget när det är brant nog att gå laviner. Flersök är så fruktansvärt ångestframkallande och svårt, och jag hoppas verkligen SETAM sätter upp övningsområdet snart så jag kan träna lite mer regelbundet. Det behöver jag.

Nästa gång jag har fått lön ska jag förresten kolla upp vad det kostar att sätta in värmare i mina sulor. De gamla gick ju hädan typ samtidigt som det förra paret pjäxor, och det är segt att bli så kall att det tar timmar att bli helt varm om fötterna igen.