Det var absolut inte meningen att jag skulle hamna på Summit igen, det bara blidde så. Egentligen hade jag bara tänkt gå upp till Scandi med lite julgodis, men så fastnade jag där och satt och tjötade med Maja, Manne och Robin till alldeles för sent, och sen ville Maja ta en öl så vi hamnade på Le Monde, och när dom stängde lyckades vi på något mystiskt sätt (läs: känner folk) slinka in på Summit, som var stängt för alla utom Saloon/Downunder/Summit/Favela-personalen och så var det med den saken.

Hursomhelst var det trevligt, och det är det viktigaste. Jag träffade Trev, som jag nog inte sett sedan 2011 eller något, och det var himla härligt. Han försökte övertala mig om att ”Lagerita” – en ohelig korsning av öl och margarita – var den bästa uppfinningen sedan skivat bröd. Tro mig, det är det inte.

Jag kom hem nån gång efter tre, vilket inte var så lyckat med tanke på att jag ska möta Manne vid Plein Sud om (i skrivande stund) tjugosju minuter, men jag är inte bakis och har sovit typ fem timmar så total katastrof är det inte.

Näst på att-göra-listan: åka till Courchevel och undersöka exakt hur bedrövligt snöläget är.