Långpanna idag igen, men solen skiner så jag fick ta en paus nu mitt på dagen.

Finn ett fel i den meningen.

Solen skiner, och här sitter jag inne och skriver.

Jupp. Ibland blir det så. Klockan var typ halv två när jag traskade från jobbet, och eftersom jag är fast besluten att inte gå ner nå mer i vikt så gick jag hem och kokade pasta, och när det väl var gjort och pastan var äten kände jag att nej, jag orkar inte montera på mig sjuttioelva lager kläder för att stressa ut och åka tre vändor i Cascades och sen rusa tillbaka till jobbet innan fyra, så det gjorde jag inte heller.

Kombinationen av den senaste dryga veckans groteska mängder åkning, lång och stundtals ganska körig jobbdag igår, och att jag hamnade på Scandi efter jobbet igårkväll har resulterat i Trött-Hedda. Och om Trött-Hedda ska orka igenom en till kväll av takeawaykalabalik och allmän stress, då behöver hon vila. Inte stressa ut in backen. Så jag vilar. Efter ikväll har jag ledigt i 2,5 dagar och jag är hellre pigg och glad då än att jag fortfarande är slutkörd.

Så nu blir det powernap. Vi hörs!